Angela - My Heart is Torn

Vår Frue av Zaro til Angela 8. januar 2021:

Denne kvelden dukket mor opp kledd i hvitt. Hun var pakket inn i en stor, veldig lyseblå kappe. den samme kappen dekket også hodet hennes. Hun hadde hendene brettet i bønn; i hendene hennes var en lang hvit hellig rosenkrans, som om den var laget av lys, og gikk nesten ned til føttene. Føttene hennes var nakne og hvilte på verden, som så ut til å være innhyllet i en stor grå sky; men mor sakte kappen over verden og dekket den. Måtte Jesus Kristus bli lovprist
 
Kjære barn, takk for at dere i kveld er igjen her i min velsignede skog for å ønske meg velkommen og svare på denne samtalen min. Mine barn, hvis jeg er her, er det ved den enorme barmhjertighet fra Gud. Mine barn, jeg er her fordi jeg vil ha din frelse. Kjære elskede barn, Zaro er et sted for nåde, det er en oase av kjærlighet; nåd og under vil skje her. Ikke vær redd for hva du må gjøre, men forlat dere i armene mine, så skal jeg sørge for alt. Mine barn, denne kvelden inviterer jeg deg igjen til å be med hjertet. Åpne hjertene dine for meg og strekk ut hendene mot meg: Jeg er her for å ønske deg velkommen og la dere alle komme inn i mitt ulastelige hjerte.
 
Mor flyttet kappen langsomt og viste meg hjertet kronet med torner. Hun stoppet et øyeblikk i stillhet og så på meg. Så fortsatte hun:
 
Mine barn, mitt hjerte er revet av smerte når jeg ser at så mange av barna mine vender seg bort fra Gud for å følge de falske skjønnhetene på denne jorden. Kjære elskede barn, du kan ikke finne frelsen og freden du søker i meningsløse ting: den eneste sanne frelsen er i min sønn Jesus. Vennligst konverter; konvertere og vende tilbake til Gud. Mine barn, jorden skal riste, den skal riste mye, men frykt ikke.[1]jfr Fatima, og den store ristingen Hvis jeg forteller deg dette, er det ikke for å skremme deg, men for at du skulle gjøre dettrengså bønn og bøy knærne foran alterets velsignede sakrament. Der er Sønnen min i live og sann.
 
Så ba jeg sammen med mor og til slutt overlot jeg henne alle de som hadde anbefalt seg til mine bønner. Endelig velsignet mor alle. 
 
I Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Amen.
Postet i meldinger.