Et flott vendepunkt i skjebnen til din nasjon

Vår Frue til En usannsynlig sjel 4. august 1993:

 
Denne meldingen er en av mange plasseringer gitt til en ukentlig bønnegruppe. Nå deles meldingene med verden:

Vakre Guds barn, det er jeg, din mor, som snakker med deg nå. Jeg elsker dere alle, og jeg gir dere sønnens kjærlighet. Vi er glade i din lydighet og din tillit.

Store stormer bygger, barna mine. Du ser dem like sikkert som du ser soloppgangen. Denne visdommen kommer ikke fra dere selv, men som en gave fra Faderen. Snakk sant dristig. Forsvar din tro. Gjør dette med skjønn. Stol på samvittigheten din for å veilede deg i disse spørsmålene, og vær alltid trygg på at jeg er i nærheten. For min hjelp er alt du trenger å gjøre å åpne hjertene dine i bønn.

Et stort vendepunkt i nasjonens skjebne og dens tro på Gud vil snart komme over deg, og jeg ber dere alle be og komme med lidelser i denne saken.  

I dine personlige liv, mine barn, må du be for de som ikke vil; du må elske de som ikke kan; du må ha håp for de som ikke vil. Jeg har fortalt deg mange ganger at du skal dø [1]Mortify: å praktisere asketisk selvdisiplin; å dø for meg selv å tilby disse som gaver til Faderen; og jeg ber deg fortsette på denne måten. Men se til de små [små dødsfall]: hold tungen når du ønsker å tukte, små små favoriserer, lidelsene av urettferdige kommentarer eller oppførsel, gi opp en ønskelig matbit eller hjelp en fattig person. Dette er de små blomstene som fyller hagen. De vakre rosebuskene fulle av torner forsynes godt nok av Gud, mine barn. Bekymre deg for de små blomstene, de som samler all dugg og absorberer regn og sol.

Jeg elsker dere alle, og jeg forlater deg med min mors velsignelse og tilbud om støtte. Farvel, barna mine.

Denne meldingen finner du i den nye boka: Hun som viser veien: himmelens budskap for våre turbulente tider

Fotnoter

1 Mortify: å praktisere asketisk selvdisiplin; å dø for meg selv
Postet i En usannsynlig sjel, meldinger.