Gisella - Som en fattig tigger

Vår Herre Jesus til Gisella Cardia 20. januar 2021:

Mine barn, bøy knærne i bønn. Jeg vil trøste deg ved å fortelle deg at hvert ord, hver gest, hvert blikk som vender seg mot meg, kongen av himmel og jord, vil bli velsignet enda mer på denne tiden. Jeg ser på deg og ser hjertene dine, og jeg velsigner deg og gir deg min fred, som du igjen vil ta med deg hjem. Jeg elsker deg og jeg er alltid her: Jeg venter på deg hver dag som en fattig tigger - jeg ber bare om kjærlighet. Jesus.

 
Det er to vakre bønner som man kan be om å forene seg dypere med Jesus. Den store bønnen or Enhetsbønn ble gitt i de godkjente meldingene til ungarske Elizabeth Kindelmann med løftet om at i bønn om dette, "Satan vil bli blindet og sjeler vil ikke bli ført til synd."
 

Enhetsbønnen

Måtte føttene våre reise sammen,
Måtte hendene våre samles i enhet,

Måtte hjertene våre slå sammen

Måtte vår sjel være i harmoni,

Måtte tankene våre være som en,

Må ørene våre lytte til stillheten sammen,

Måtte blikkene våre dypere trenge inn i hverandre,

Må leppene våre be sammen for å få nåde fra den evige far.

Amen.

 

Den andre bønnen er den som Guds tjener Luisa Piccarreta ba til Vår Frue etter at hun mediterte den 24. timen av Kristi lidenskap. Det er nesten identisk med bønnen ovenfor - og med god grunn. Kjærlighetens flamme som Elizabeth skriver om i dagboken sin, er egentlig den samme nåde som Gud ønsker å gi menneskeheten som “Gave til å leve i den guddommelige vilje”Avslørt for Luisa. Begge påkaller en "ny pinse" over kirken og verden. Spesielt disse to bønnene skal bli kampsang of Our Lady's Little Rabble. Så si disse bønnene som selv om du og familiene dine er i øvre rom og venter på en ny pinse.

Det er slik Jesus alltid blir unnfanget. Det er slik Han er gjengitt i sjeler. Han er alltid frukten av himmel og jord. To håndverkere må være enige i arbeidet som samtidig er Guds mesterverk og menneskehetens øverste produkt: Den hellige ånd og den aller helligste jomfru Maria ... for de er de eneste som kan reprodusere Kristus. —Bue. Luis M. Martinez, Sanctifier, P. 6

 

Bønnen om mystisk enhet

Legg inn tankene mine om Jesu tanker,
slik at ingen andre tanker kan komme inn meg;
e
nclose i mine øyne Jesus ' øyne,

slik at han aldri kan unnslippe blikket mitt;
legg inn i min ører Jesu ører,
slik at jeg alltid kan høre på ham
og gjør sin aller hellige vilje i alle ting;
lukk ansiktet mitt i Jesu ansikt,
slik at når du ser på ham så vansiret av kjærlighet til meg,
Jeg kan elske ham, forene meg til hans lidenskap
og tilby ham oppreisning;
legg tungen min i Jesu tunge,
så jeg kan tale, be og undervise med Jesu tunge;
legg hendene mine i Jesu hender,
slik at hver bevegelse jeg lager og hvert arbeid jeg utfører
kan hente sitt [fortjeneste og] liv fra Jesu egne gjerninger og handlinger.
Lukk føttene mine i Jesu føtter, slik at hvert av mine trinn
kan gi andre sjeler styrke og iver
og kast dem for frelseens liv.

Postet i Gisella Cardia, meldinger.