Simona - Be for fred

Vår Frue av Zaro til Simona 8. januar 2021:

Jeg så mor: hun var kledd i hvitt, på hodet hadde hun et delikat slør og kronen på tolv stjerner, på skuldrene en stor blå kappe, rundt midjen et gyldent belte. Mor hadde armene åpne i et tegn på velkomst; i hennes høyre hånd var en lang rosenkrans laget av lys. Føttene hennes var bare og hvilte på verden. Måtte Jesus Kristus lovpriser.
 
Mine kjære barn, når jeg ser dere her i min velsignede skog, fyller jeg hjertet mitt med glede. Se, barn, jeg kommer til dere som moderens fred, den fred som må bo i deres hjerter; men dette er ikke mulig hvis du ikke åpner dørene til hjertet ditt for Kristus, barn - den fred som må lede alle dine handlinger, den fred som må skinne i deg. Be barna mine om fred, fred i min elskede kirke, freden i denne verden som er kompromittert, freden som er i fare. Mine barn, be; må Kristi fred og kjærlighet forbli i deg. Barn, be, vanskelige tider venter på deg, be for skjebnen til denne verden. Be, mine barn, be. Jeg kommer til deg for å be deg om bønn. Barn, jeg elsker dere, jeg sier ikke alt dette for å skremme dere, men for å formane dere, advare dere, for å få dere til å forstå, for å fortelle dere at bønn er et kraftig våpen mot ondskap. Barn, vær så snill - jeg elsker deg. Nå gir jeg deg min hellige velsignelse. Takk for at du skyndte deg.
Postet i meldinger, Simona og Angela.